Qui és Impact.Barcelona?

Creiem que les coses poden canviar a millor. Creiem que podem crear un nova manera de pensar i que en aquest futur la nostra generació hi té un paper primordial. La pregunta llavors és: Per què no estem canviant? Com és que seguim vivint amb inquietuds que no es porten a la pràctica? Aquestes i d’altres preguntes són a partir les quals va néixer Impact.Barcelona.

Impact.Barcelona qui som

Impact.Barcelona és una organització sense ànim de lucre formada per joves que es va crear amb l’objectiu de solucionar aquestes qüestions. La nostra visió és la de fomentar l’emprenedoria i sorgiment de noves idees que puguin moure la nostra societat del status-quo en la qual vivim.

T’has plantejat mai com està estructurat el sistema educatiu i si es podria millorar i fer-lo més eficient? O el fet de si Barcelona és la ciutat ideal per atraure noves empreses i inversions? Si la resposta és afirmativa, som el primer pas perquè trobis aquestes respostes. No volem que les idees es plantegin i desapareguin, creiem que hi ha moltes propostes que haurien de ser desenvolupades i analitzades, sobretot aquelles que provenen dels joves talents que amaga la nostra societat. Aquí és, doncs, on apareix Impact.Barcelona.

El primer Think Tank d’Impact.Barcelona va ser un esdeveniment que es va crear com un punt de trobada entre joves talents i professionals de diferents sectors. Durant aquells dies van sorgir propostes molt interessants, que en dies propers es podran llegir en el següent post del blog.

Tot i així, aquest any volem anar un pas més enllà. Volem que les idees per aconseguir una Barcelona millor no quedin en propostes, sinó que que aquestes siguin només el pas inicial per arribar a ser solucions per Barcelona i la nostra societat. Volem donar poder als joves ja que, al cap i a la fi, som el nostre futur; si no el construïm nosaltres, qui ho farà?

Amb aquestes idees estem preparant la segona edició del think-tank de Barcelona, en col·laboració amb Mobile World Capital & Barcelona Global, t’hi apuntes?

One thought on “Qui és Impact.Barcelona?

  1. Pingback: El Think Tank d’Impact.Barcelona – IMPACT.BARCELONA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Qui és Impact.Barcelona?

Creiem que les coses poden canviar a millor. Creiem que podem crear un nova manera de pensar i que en aquest futur la nostra generació hi té un paper primordial. La pregunta llavors és: Per què no estem canviant? Com és que seguim vivint amb inquietuds que no es porten a la pràctica? Aquestes i d’altres preguntes són a partir les quals va néixer Impact.Barcelona.

Impact.Barcelona qui som

Impact.Barcelona és una organització sense ànim de lucre formada per joves que es va crear amb l’objectiu de solucionar aquestes qüestions. La nostra visió és la de fomentar l’emprenedoria i sorgiment de noves idees que puguin moure la nostra societat del status-quo en la qual vivim.

T’has plantejat mai com està estructurat el sistema educatiu i si es podria millorar i fer-lo més eficient? O el fet de si Barcelona és la ciutat ideal per atraure noves empreses i inversions? Si la resposta és afirmativa, som el primer pas perquè trobis aquestes respostes. No volem que les idees es plantegin i desapareguin, creiem que hi ha moltes propostes que haurien de ser desenvolupades i analitzades, sobretot aquelles que provenen dels joves talents que amaga la nostra societat. Aquí és, doncs, on apareix Impact.Barcelona.

El primer Think Tank d’Impact.Barcelona va ser un esdeveniment que es va crear com un punt de trobada entre joves talents i professionals de diferents sectors. Durant aquells dies van sorgir propostes molt interessants, que en dies propers es podran llegir en el següent post del blog.

Tot i així, aquest any volem anar un pas més enllà. Volem que les idees per aconseguir una Barcelona millor no quedin en propostes, sinó que que aquestes siguin només el pas inicial per arribar a ser solucions per Barcelona i la nostra societat. Volem donar poder als joves ja que, al cap i a la fi, som el nostre futur; si no el construïm nosaltres, qui ho farà?

Amb aquestes idees estem preparant la segona edició del think-tank de Barcelona, en col·laboració amb Mobile World Capital & Barcelona Global, t’hi apuntes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *