Com funcionarà el següent think tank d’Impact.Barcelona?

A l’anterior post ja vam anticipar el canvi de rumb del think tank d’Impact.Barcelona. Avui aprofundirem en aquest canvi i donarem a conèixer el funcionament del nostre proper esdeveniment.

L’objectiu principal d’enguany serà aconseguir la major participació possible entre els joves estudiants de Barcelona. Només així assegurarem posicionar Barcelona com una ciutat de referència a nivell mundial en talent, innovació i emprenedoria. Així, estem organitzant un concurs que constarà de diverses fases que seguiran el procés Think&Do.

Primerament, mitjançant un formulari online preguntarem als estudiants quins creuen que seran les 4 problemàtiques principals a les que s’haurà de fer front a Barcelona d’aquí a 4 anys. A partir de les respostes d’aquest formulari, Impact.Barcelona amb els nostres socis, Mobile World Capital i Barcelona Global, analitzarem i determinarem quins són els 4 reptes més rellevants i amb un major potencial de ser solucionats per les idees dels estudiants.

Tot seguit, tornarem a necessitar la participació dels estudiants, ja que es formaran 4 equips de treball. Cadascun d’aquests equips treballarà en una proposta de projecte que resolgui una de les 4 problemàtiques definides a la primera fase. Impact.Barcelona els proporcionarà l’ajuda necessària —mentorship i funding—, per desenvolupar els seus projectes de forma satisfactòria. Atès que durant l’esdeveniment, que tindrà lloc a principis de juny, els equips els presentaran davant possibles socis inversors, que es podrien interessar en ells.

Finalment, a principis de juny de 2017 els equips d’estudiants exposaran les seves solucions en forma de productes, que hauran de ser Minimum Viable Products (MVP). Ja que a partir d’aquests productes-solucions i equips sorgiran 4 start-up’s creades per joves estudiants de Barcelona que treballaran per implementar les solucions al llarg dels propers 4 anys.

En resum, seguint aquest procés Think&Do, en una primera fase els estudiants idearan i pensaran en problemàtiques i solucions per aquestes i, seguidament, 4 equips es convertiran en start-up per portar a la realitat les solucions abans del 2022.

Ara ja ho saps. Vols formar part del repte? Estigues atent a les nostres pàgines de Facebook i Instagram i no t’ho perdis.

One thought on “Com funcionarà el següent think tank d’Impact.Barcelona?

  1. Pingback: Comença el procés: Primer qüestionari del Think&Do Tank 2017 – IMPACT.BARCELONA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Com funcionarà el següent think tank d’Impact.Barcelona?

A l’anterior post ja vam anticipar el canvi de rumb del think tank d’Impact.Barcelona. Avui aprofundirem en aquest canvi i donarem a conèixer el funcionament del nostre proper esdeveniment.

(més…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *