L’entorn que rodeja a Impact.Barcelona

Barcelona és, sens dubte, una de les ciutats amb més oportunitats, amb més potencial i talent del món.

Entorn d'Impact Barcelona

Des de les Olimpíades del 1992, la ciutat comtal va experimentar un canvi social, demogràfic i de mentalitat de la seva població; Barcelona va passar a pensar en gran i mantenir una constant innovació en un ampli ventall d’aspectes de la mateixa ciutat.

Amb la remodelació dels barris més marginals de la ciutat i l’embelliment dels altres barris, van sorgir molts aspectes a millorar i va haver-hi una implicació profunda de la societat per portar-ho a terme, sobretot a través del programa de voluntariat de tota la població catalana per la preparació dels esdeveniments olímpics com durant la realització d’aquests.

Aquesta implicació pel creixement i millora de la ciutat és el que volem com a essència en l’esdeveniment que aquest any organitza Impact.Barcelona, on es volen aportar idees noves al Think&do Tank  i, disposar de totes aquelles eines i mitjans al nostre abast per portar-les a terme.

Barcelona – com a epicentre de Catalunya – és una ciutat multi cultural que atrau milers de persones d’arreu del món de diferents cultures, opinions i religions però que tanmateix, creen una cohesió social i constructiva en la mateixa ciutat. A més, Barcelona se situa com a una de les ciutats del sud d’Europa amb un teixit empresarial més important i una atracció pel talent jove amb universitats i escoles de negoci amb renom a nivell mundial. Per últim, també cal mencionar Barcelona com a seu de grans esdeveniments internacionals com és el Mobile World Congress, en els quals cada cop destaca més i més el talent jove.

Per tant, on millor lloc per celebrar l’esdeveniment d’Impact que a Barcelona? Una ciutat ubicada en una regió amb una població oberta al món i d’auto millora permanent en l’ampli ventall d’aspectes que impliquen el bon funcionament d’una ciutat tan complexa i alhora, tan plena d’oportunitats per a joves talents i opcions de creixement.

Si tu tampoc et vols perdre el think&do tank que organitza Impact.Barcelona aquest any recorda que seguim amb el formulari obert perque participis i tu també formis part d’aquest projecte. A què esperes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’entorn que rodeja a Impact.Barcelona

Barcelona és, sens dubte, una de les ciutats amb més oportunitats, amb més potencial i talent del món.

Entorn d'Impact Barcelona

Des de les Olimpíades del 1992, la ciutat comtal va experimentar un canvi social, demogràfic i de mentalitat de la seva població; Barcelona va passar a pensar en gran i mantenir una constant innovació en un ampli ventall d’aspectes de la mateixa ciutat.

(més…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *