The Team: Coneix als fundadors i membres d’Impact.Barcelona

Recentment us hem explicat que és el Think&Do Tank d’aquest any, així com el procés que aquest seguirà – Recordem que el primer formulari encara està vigent! – però, avui anem a conèixer qui hi ha darrere de l’equip d’Impact.Barcelona. T’animes a conèixer els fundadors i membres actuals de l’Organització que vol canviar la relació entre joves amb idees i propostes reals?

membres d'Impact.Barcelona

Adrià Marquès

Adrià Marques

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses a la UPF. Va completar els seus estudis estudiant a l’estranger a la Universitat de Berkeley (EUA) i a la London School of Economics (Regne Unit). Durant la seva estada a la universitat, destaca el seu projecte com a co-president del club de consultoria de la UPF (Pompeu Consulting Management). Actualment, està treballant a la consultora Bain & Company, a l’oficina de Madrid. Combina aquests projectes amb la seva passió pel running, tocant l’ukelele o amb la seva nova afició … jugar a pàdel!

 

Robert Perez

Estudiant de 3r curs d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat en diferents empreses i ONG en el passat, així com també ha participat en el programa Bojos per l’Economia. Actualment treballa a Barcelona Graduate School of Economics com a assistent d’investigació. A més, combina els seus estudis amb la seva afició per la consultoria, sent vicepresident de Pompeu Consulting Management. En els pròxims mesos, s’incorporarà a l’empresa de consultoria estratègica McKinsey & Company a l’oficina de Madrid. Personalment, li encanta dedicar temps als amics i familiars i, com a hobby, practica esport de forma regular, natació i futbol sala.

 

Alex DíazAlex Diaz

Estudiant de 3r curs d’Administració i Direcció d’empreses a la UPF. Va començar la seva trajectòria a la Cooperativa d’alumnes Les Oliveres, sent-ne el president. Més endavant va ser participant del programa Bojos per l’Economia i també del curs Y-Combinator Startup School. Actualment, combina els seus estudis a la Upf, sent Co-fundador de l’start-up Bioo, la qual produeix energia a partir de les plantes i amb la que ha guanyat diferents premis a nivell nacional i internacional.

 

Guillem València

Estudiant de Dret i Economia a la Universitat Pompeu Fabra. Ha sigut participant del programa Bojos per l’Economia, així com de Lligues de Debat a nivell universitari i diferents cursos d’oratòria. Com a aficions personals, li encanta la política, el cinema i l’economia. Li interessa les semblances entre el funcionament empresarial i el funcionament orgànic del sistema de partits, i com traslladar el més ràpid possible els canvis tecnològics i econòmics a la societat.

 

A més dels quatre fundadors, a Impact.Barcelona comptem amb molts altres estudiants que ens donen suport en aquelles tasques de l’associació que permeten que el projecte Think&Do Tank segueixi endavant. Per últim, darrera d’aquest equip es troben els nostres partners principals, Mobile World Capital i Barcelona Global, que també col·laboren amb nosaltres per fer això possible.

Així que ja saps, si vols formar part tu també del próxim projecte Impact.Barcelona, entra a la nostra web i completa el formulari del Think&Do Tank. Les teves propostes i opinions ens ajudaran a créixer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *