Últims passos per participar en el Think & Do Tank 2017

Cada vegada estem més aprop del Think & Do Tank d’Impact.Barcelona, en el qual ens hem proposat reunir als joves talents que volen canviar Barcelona. Aquesta setmana hem iniciat la segona fase del projecte nostre projecte. Però en aquest segon pas necessitem la teva ajuda! És per això que en el post d’avui explicarem quins seran els pròxims passos que hauràs de seguir per poder ser part d’Impact.Barcelona 2017 i donar solució als problemes als quals s’enfronta Barcelona. 

questionari final impact.barcelona

Fa uns dies us desvelàvem els 4 challenges per aquest esdeveniment, resultants de la primera fase de l’Open Innovation Contest, els quals han estat seleccionats detalladament amb els nostres col·laboradors Mobile World Capital i Barcelona Global.. Però, que pots guanyar-hi a canvi d’omplir el formulari? Guanyes l’opció de participar en l’esdeveniment final i rebre assessorament i finançament dels nostres partners per fer de la teva idea un projecte real.

Per convertir la teva solució en un projecte viable i amb futur per la ciutat de Barcelona, estigues atent al recorregut que hauràs de seguir:

1. Completa el formulari que podràs trobar en la nostra web – a la capçalera – o en les xarxes socials (Facebook i Instagram) amb les teves solucions a algun dels 4 reptes. Recordem que aquests eren la contaminació de l’aire, l’empoderament dels joves, ed-tech i els refugiats. Teniu temps fins al 24 d’abril per contestar el formulari.

 

2. S’obrirà un nou procès de deliberació amb el Mobile World Capital i Barcelona Global, on escollirem aquelles solucions més interessants per la ciutat de Barcelona. T’animem a fer-nos arribar la teva idea en el formulari d’una manera clara i específica, ja que segons els criteris utilitzats com són la creativitat, l’impacte social, l’ús de la tecnologia o l’impacte social, escollirem les millors propostes que rebem per ser les solucions a cadascun dels 4 reptes identificats.

3. Un cop decidim quines són cadascuna de les solucions que resolgui els 4 reptes prèviament especificats, crearem 4 equips (un per cada solució escollida) de 5 membres. És per això que en aquesta segona fase, pots participar en el formulari individualment o en grups d’entre 2 a 5 persones. En cas que el teu equip no estigui complet i la teva solució sigui l’escollida, unirem al teu equip altres joves motivats i interessats per la teva proposta.

4. Els equips disposaran d’un temps per desenvolupar un projecte basat en un producte, servei o proposta que doni solució al problema inicialment plantejat. En aquest moment del procès els equips ja rebran suport d’assessorament i econòmic per part dels nostres socis per desenvolupar la seva idea.

5. A principis de juny, tindrà lloc l’esdeveniment final d’Impact.Barcelona 2017. Els 4 equips presentaran el projecte desenvolupat davant dels assistents, format per professionals del sector, membres de la comunitat educativa o del govern, entre d’altres.

6. En el cas que el vostre projecte sigui ben rebut pels assistents – una vegada celebrat el Think & Do tank -, es podrà rebre més finançament i suport per part de diferents empreses i institucions per crear un projecte o start up real i portar-lo a terme.

D’aquesta manera, si tu també vols canviar Barcelona perquè creus que la teva idea es pot convertir en un projecte real i viable, contesta el formulari i forma part tu també d’Impact.Barcelona. T’hi apuntes?

No dubtis en enviar-nos qualsevol dubte a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram) o a través del nostre mail contact@impact.barcelona. Moltes gràcies per la vostra participació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *